Naš banatski sir 300 g
Svež polumasni sir sa minimum od 25% mlečnih masti u suvoj materiji i minimum 30% suve materije. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Svež polumasni sir sa minimum od 25% mlečnih masti u suvoj materiji i minimum 30% suve materije. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Polutvrdi punomasni sir parenog testa sa min. 45% mm/SM. Sastojci: mleko, morska so. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Fermentisan proizvod, od pasterizovanog i nehomogenizovanog mleka sa najmanje 3,2% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Fermentisan proizvod, od pasterizovanog i nehomogenizovanog mleka sa najmanje 2,8% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Fermentisan proizvod, od pasterizovanog i nehomogenizovanog mleka sa najmanje 2,8% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Polutvrdi punomasni sir parenog testa sa min. 45% mm/SM. Sastojci: mleko, morska so. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Svež krem sir sa minimum 65% mlečnih masti u suvoj materiji i minimum 20% suve materije. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Maslac sa 82% mm, 16% vlage i 2% nemasnih materija. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Polumasni sir sa zrenjem i ne manje od 45% mm. Osnovni sastojci: pasterizovano mleko, sirilo. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Svež meki niskomasni sir sa najviše 15% mlečnih masti u suvoj materiji i minimum 20% suve materije. Bez aditiva i konzervansa.
Čuvati na temperaturi: od +0°C do +8°C
Kontakt detalji
Železnička 167, 26334 Veliko Središte, Srbija
013/2105-207
062/622-721