Ukratko o dugom putu...

Sve je počelo naravno u mislima i željama da bi se jednog dana prelomilo i to 2009. kada smo bez ikakve zemlje i objekata kupili bika i četiri krave buše. One su, silom prilika, postali podstanari kod Nikolaja u Malom Središtu da bi posle nepunih godinu dana postali punopravni stanovnici Velikog Središta.

Danas je naše imanje oaza za tigraste buše, mangulice, ovce, koze, ćurke, patke, guske, koke, morke, fazane, jazavce, sove, kopce, rode, divlju mačku, lisice... i za nas same! Naše malo biodinamičko imanje polako se menja, neke nove biljke počinju da rastu. Ptica ima sve više a i drveća koje polako raste. Vetar sa Vršačkih planina i vetar sa rumunske ravnice susreću se na našem imanju kao što se i sva voda sliva ka nama sa okolnih brda.

Naše životinje i naše biljke tokom cele godine bivaju protresene vetrovima, pržene sunčevim zracima i stiskane mrazevima! Izmedju svega toga javlja se i mir i spokojstvo i neka blaženost koja zaustavlja vreme! Da je zaista to tako potvrdjuje i zvezdano nebo, kad se u svom raskošu vidi i koje nam svedoči da je bilo, jeste i da će biti!

Pozdravi od Ljubice, Sare, Natalije, Katarine i Zorana!

Sveži proizvodi bez aditiva i konzervansa...

Pratite nas i ovim kanalima:

FacebookTwitterRSS

Kontakt detalji

Železnička 167, 26334 Veliko Središte, Srbija

013/2105-207

062/622-721

info@mlekarapetrov.rs